Povestea sarmalelor noastre

Preparatele noastre traditionale poarta pecetea si amintirea copilariei, a bunicilor si a sarbatorilor in familie. Iti aduci aminte cu nostalgie de mirosul care se imprastia prin casa, migala cu care erau pregatite din timp pentru ca mesele sa fie bogate si gustoase. Pofta buna!

Loc confortabil, dar nu de asta am dat 5 stele. Sunt gusturile care te fac să uiți că te afli într-un mic restaurant din centrul unui oraș aglomerat și te găsești așezat la o masă undeva în mediul rural, bucurându-te de soarele blând, auzind sunetele greierilor, apa murmurând ușor dintr-un pârâu mic și mirosul de iarbă proaspăt tăiată, în timp ce mănânci acele feluri de mâncare uimitoare care îți amintesc de o viață mult mai simplă și pașnică.

Teodor Traista

Meritati pe deplin toate laudele, aveti niste sarmale absolut delicioase!! Am incercat si supa si deserturile, tot asa foarte bune!! Si modul in care sunt asezate in cutii, ambalaje frumoase si comanda este pregatita rapid, toate fac parte din experienta, si foarte imporant.. gustul! Sa mai zic? Foarte bune! "Ca la mama acasa" Felicitari!!

Teodora P.

Cele mai gustoase sarmale din Cluj... Și când dai și de bulz... Știi de ce te-ai trezit în acea zi 🥰

Marius Andrei

Ca la mama acasa, numai ca la o mama care gătește excelent! Se vede că mâncarea e făcută cu suflet!

Cristina Maria

Unde ne gasiti

Gustul bucatelor traditionale din centrul Clujului

Adresa

Strada Cotita 1

Orar

Luni - Vineri

10:00 - 16:00

Sambata

Inchis

Duminica

Inchis

Contact us

Urmărește-ne dacă vrei să vezi ultimele poze, promoții, ce mai facem prin bucătărie sau pur și simplu vrei să vezi ce bineee arată sarmalele!